Mięso z sarny: - udziec z/k - udziec b/k - 4 mięśnie z udźca - łopatka b/k - comber z/k - comber b/k - karkówka b/k - gulasz extra - A - gulasz BB (10-20g)
Mięso z jelenia: - udziec z/k - udziec b/k - mięso na steki - 4 mięśnie z udźca - łopatka b/k - comber b/k - filet - polędwiczki - karkówka b/k - boczek b/k - gulasz extra - A - gulasz BB (10-20g)
Mięso z dzika:
- szynka z kością - szynka bez kości - mięso z szynki na steki - 4 mięśnie z szynki - łopatka b/k - schab z/k - schab b/k - polędwiczki
- karkówka b/k - boczek b/k - gulasz BB (10-20g) - gulasz extra - A(blok-1kg) - podgardle - tłuszcz drobny
Grzyby: - podgrzybek mrożony 1kg - kl. I - borowik mrożony 1kg - borowik - kostka 1kg Dzik - tusze: - tusze bez skóry, z głową - tusze bez skóry, bez głowy
Inny asortyment: - ślimak winniczek po burgundzku - filet z piersi gęsi, z/s - tłuszcz sadełkowy z gęsi - porcja rosołowa z gęsi - bażant - udka z bażanta - porcja rosołowa z kaczki - kaczka "barbarie" - dzika kaczka - tuszka - perliczka wielkopolska - przepiórki japońskie, tuszki (4 szt./tacce) - kuropatwa - tuszka - udka zajęcze - combry zajęcze - zając - tuszka - króliki całe - króliki dzielone (tacki)
Wędliny: - kiełbasa krucha z dzika - kiełbasa łowiecka - kiełbasa myśliwska - kabanosy z dzika - kiełbasa jałowcowa z dzika - kiełbasa z jelenia - kiełbasa z sarny - pasztet z sarny - pasztet z dzika - boczek pieczony z dzika z musztardą - boczek pieczony z jelenia z musztardą