home >>>

Mięso z sarny:

- udziec z/k
- udziec b/k
- 4 mięśnie z udźca

- łopatka b/k

- comber z/k
- comber b/k

- karkówka b/k

- gulasz extra - A
- gulasz BB (10-20g)

Mięso z jelenia:

- udziec z/k
- udziec b/k
- mięso na steki
- 4 mięśnie z udźca
- łopatka b/k

- comber b/k
- filet - polędwiczki

- karkówka b/k

- boczek b/k

- gulasz extra - A
- gulasz BB (10-20g)

Mięso z dzika:

- szynka z kością
- szynka bez kości
- mięso z szynki na steki
- 4 mięśnie z szynki

- łopatka b/k

- schab z/k
- schab b/k
- polędwiczki

- karkówka b/k

- boczek b/k

- gulasz BB (10-20g)
- gulasz extra - A(blok-1kg)

- podgardle
- tłuszcz drobny

 


Grzyby
:

- podgrzybek mrożony
   1kg - kl. I
- borowik mrożony 1kg
- borowik - kostka 1kg




Dzik - tusze:

- tusze bez skóry,
   z głową
- tusze bez skóry,
    bez głowy

Inny asortyment:

- ślimak winniczek
    po burgundzku
- filet z piersi gęsi, z/s
- tłuszcz sadełkowy z gęsi
- porcja rosołowa z gęsi
- bażant
- udka z bażanta
- porcja rosołowa z kaczki
- kaczka "barbarie"
- dzika kaczka - tuszka
- perliczka wielkopolska
- przepiórki japońskie, tuszki
   (4 szt./tacce)
- kuropatwa - tuszka
- udka zajęcze
- combry zajęcze
- zając - tuszka
- króliki całe
- króliki dzielone (tacki)

Wędliny:

- kiełbasa krucha
    z dzika
- kiełbasa łowiecka
- kiełbasa myśliwska
- kabanosy z dzika
- kiełbasa jałowcowa
    z dzika
- kiełbasa z jelenia
- kiełbasa z sarny
- pasztet z sarny
- pasztet z dzika

- boczek pieczony
   z dzika z musztardą
- boczek pieczony
   z jelenia z musztardą